Vykoupíme Vaši nemovitost

6. 8. 2020
Milí čtenáři, svým klientům nabízíme přímý výkup nemovitostí. Provádíme výkup za hotové bez zdlouhavých jednání. Informace od realitního makléře můžete mít již 3. pracovní den. Potřebujete rychle peníze? Zajistíme pro Vás okamžitý výkup bytů, domů či pozemků bez zbytečných komplikací a za hotové.

Potřebujete rychle prodat dům? Nevíte si rady s výkupem bytů či pozemků v exekuci? Naši experti vše vyřeší v nejkratším možném čase a za nejlepších podmínek. Společnost JURIS REAL, spol. s. r. o. totiž nabízí přímý výkup nemovitostí. Tým zkušených makléřů a právníků zohlední Váš případ, přichystá všechny potřebné podklady a připraví výstup nejpozději do 3 pracovních dnů.

Pokud nechcete zbytečně čekat na prodej své nemovitosti, zvažte možnost okamžitého výkupu bytů či pozemků za hotové od JURIS RK. Naši odborníci zařídí rychlý výkup nemovitostí, popřípadě se postarají o zprostředkování prodeje bytů, rodinných a činžovních domů zatížených exekucemi, dluhy a zástavami. Při uzavření výhradní zprostředkovatelské smlouvy poskytujeme okamžitou výplatu zálohy na kupní cenu ve výši 100.000,- Kč. Svěřte se do rukou našich zkušených odborníků, kteří se o Vás postarají s největší péčí.

Zapojte se do diskusí

Zde máte možnost zapojit se do diskuze či položit provozovateli stánek nějaký dotaz.

Tento prohlížeč je zastaralý a proto není podporován.
Stáhněte si prosím novější prohlížeč