JURIS REAL Living prodává moderní rodinný dům v Nučickém háji.

2. 6. 2022
Vážení čtenáři, milí klienti, malebná obec Nučice se nachází v metropolitní oblasti Prahy, resp. v okrese Praha-západ, zhruba 17 kilometrů jihovýchodně od centra Prahy a 2 km jižně od centra města Rudná, s nímž obec na začátku 21. století stavebně srostla. Žije zde přibližně 2 300 obyvatel. Projekt Nučický háj leží v centru obce Nučice – 25 min. jízdy autem od metropole. Nejbližší autobusová zastávka se nachází 2 min. pěšky. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, tj. potraviny, restaurace, pošta 300 m, mateřská školka 300 m, základní škola 5 min. autem, jezdecké centrum Arcos 4 min. autem, golfové hřiště Albatros 5 min. autem. Lokalitu celkově zpříjemňují nedaleké zelené plochy Radotínského údolí.
 
Náš velmi úspěšný a zkušený realitní makléř, pan Milan Teichmann, certifikovaný realitní zprostředkovatel, který disponuje tel. č.: 777 306 103, resp. e-mailem: teichmann@jurisreal.cz nabízí moderní  5+KK řadový rodinný dům se zahradou 235 m2 a 3 parkovacími stáními na pozemku. V přízemí je umístěn obývací pokoj s otevřenou kuchyní, jídelnou a vstupem na terasu, na kterou navazuje zahrada, dále je zde pracovna, technická místnost, prostorná chodba s koupelnou se sprchovým koutem a WC. V patře přístupném po schodišti z chodby se nachází master ložnice se šatnou a koupelnou se sprchovým koutem a WC, dvě další ložnice, koupelna s vanou, samostatné WC a chodba.

Řadový rodinný dům se prodává s kompletně dokončenými finálními povrchy (nezahrnuje kuchyňskou linku). Do standardu patří plastová okna s izolačními trojskly, interiérové dveře SAPELI a sanitární zařízení Vitra, Laufen a Hansgrohe. Vytápění je řešeno elektrickými kotly. V přízemí je podlahové vytápění, v podkroví jsou instalovány radiátory a v koupelnách žebříky. Každý objekt má přípravu pro instalaci krbové vložky. Cena za rodinný dům B2 činí 16.200.000 Kč bez DPH. Projekt je již zkolaudován.

Pro více informací neváhejte kontaktovat pana Milana Teichmanna na tel. č. 777 306 103, popř. na e-mail: teichmann@jurisreal.cz.

Mgr. Petr Jezdinský (s využitím webu www.jurisreal.cz)

Zapojte se do diskusí

Zde máte možnost zapojit se do diskuze či položit provozovateli stánek nějaký dotaz.

Tento prohlížeč je zastaralý a proto není podporován.
Stáhněte si prosím novější prohlížeč