JURIS REAL Dražby, a.s. nabízí prostřednictvím aukce restauraci s ubytováním v Beskydech.

5. 6. 2022
Vážení potenciální klienti, milí čtenáři, naše aukční a dražební síň www.jrdrazby.cz prodává skrze aukci výletní restauraci s ubytováním v malebné beskydské vesničce a lyžařském středisku Bílá. Předmětem aukce je dlouholetá restaurace nacházející se v přízemí, se stálou klientelou a ubytováním v podkroví, kde se nachází 3 pokoje s vlastním sociálním zařízením a byt o velikosti 2+kk. Objekt je podsklepen.

Lukrativní polohu není třeba nijak zvlášť vyzdvihovat. Nejde jen o umístění v těsné blízkosti silnice s možností parkování, ale také díky situování v přírodě. Vede tudy totiž rozsáhlá síť turistických tras, což znamená, že kolem denně projde spousta „žíznivých a hladových“ turistů.

Mezi pamětihodnosti v Bílé můžeme zařadit arcibiskupský lovecký zámeček, který byl vystaven začátkem minulého století, dřevěný kostel sv. Bedřicha z roku 1875 (příklad severské architektury), národní přírodní rezervace Salajka, Tlustá Tonka, někdejší významný strom, jedle bělokorá, přírodní památka Lišková, Kaple na Hlavaté či tzv. „Klauze“ (malé vodní nádrže k plavení dřeva) na Čurábce a Smradlavě.

Bílá je však známá i jako kvalitní lyžařský areál na české straně Beskyd se slavnou červenou sjezdovkou FIS, resp. s jedním z nejkvalitnějších skiparků pro děti v České republice (viz: https://www.novinky.cz/cestovani/clanek/skiareal-bila-je-beskydskou-jednickou-40268777). V hodnocení nezávislého německého či bavorského lyžařského průvodce na: www.skiresort.info, se Bílá umístila na české straně Beskyd se 2, 4 hvězdičkami z pětihvězdičkové škály na druhém místě za Pustevnami, které obdržely 2, 5 hvězdiček.

Při prodeji je Vám vždy nápomocný pan Lukáš Vajs, který disponuje tel. č.: 774 524 644 a e-mailem: vajs@exdrazby.cz. Více užitečných informací o samotné aukci můžete dostat na: https://www.jrdrazby.cz/index.php?a=s&aa=d&c1=&taa=&i=3924&backurl=a=s**c1=3**c2=**bextendet=0**taa=1**psn3[0]=132**plau1[0]=3802**searchtext=. 

Mgr. Petr Jezdinský (s využitím webů www.jrdrazby.cz, wikipedie, novinky. cz a skiresort.info)

Zapojte se do diskusí

Zde máte možnost zapojit se do diskuze či položit provozovateli stánek nějaký dotaz.

Tento prohlížeč je zastaralý a proto není podporován.
Stáhněte si prosím novější prohlížeč