JURIS REAL Dražby, a.s. prodává prostřednictvím aukce lukrativní pozemky na Šumavě.

8. 3. 2022
Vážení potenciální klienti, milí čtenáři, společnost JURIS REAL Dražby, a.s. skrze svůj aukční a dražební portál www.jrdrazby.cz nabízí pozemky na Železnorudsku v blízkosti Špičáku a Pancíře, které poskytují velmi kvalitní sportovní vyžití, a to ať už v letních měsících při turistice a cyklistice nebo v zimních měsících při klasickém či sjezdovém lyžování. Navíc veškerou občanskou vybavenost nabízí blízká Železná Ruda s lékařskými ordinacemi, lékárnou, restauracemi, vyhlášenou cukrárnou a obchody.

I v Železné Rudě se nacházejí lyžařské terény, které jsou vhodné hlavně „pro malé závodníky“ či „střední dorost“. Alpské lyžařské podmínky a dalo by se říci i vysokohorskou turistiku pak poskytuje i nedaleké Bavorsko s nejvyšší horou Šumavy Vysokým Javorem (Großer Arber-1456 m. n. m.). V sousední Bavorské Železné Rudě (Bayerisch Eisenstein) se nachází i proslulý bazén s mořskými vlnami, kde se „vyřádí“ celá rodina. Velké turistické lákadlo zejména při špatném počasí pak představuje vlakové nádraží Bayerisch Eisenstein/Železná Ruda – Alžbětín, jehož budova se nachází jak na české, tak i bavorské straně. Hranice totiž vede skrze nádraží.

Předmětem samotné aukce je pozemek o velikosti 6436 m2, který je v současné době vedený jako trvalý travní porost. Více informací o aukci naleznete na: https://www.jrdrazby.cz/index.php?a=s&aa=d&c1=2&i=3678. Kontaktní osobou je obchodní zástupce organizátora aukce, pan Milan Teichmann, certifikovaný realitní zprostředkovatel, který disponuje tel. č.: 777 306 103.

Mgr. Petr Jezdinský (s využitím vlastních poznatků a www.jrdrazby.cz

Zapojte se do diskusí

Zde máte možnost zapojit se do diskuze či položit provozovateli stánek nějaký dotaz.

Tento prohlížeč je zastaralý a proto není podporován.
Stáhněte si prosím novější prohlížeč